НАЈНОВО! BABYТEST Plus/Advanced

Најкомплетен неинвазивен пренатален тест на фетална ДНК од крвта на мајката

Авицена Женска Трка 2018

Рекорден број на учеснички, со порака за поактивен спортски живот

15% ПОПУСТ НА СИТЕ АЛЕРГОТЕСТОВИ

Попустот важи во текот на цел месец Април

Специфичен липопротеински статус (Apo A-1 + Apo B + Lp [a])

Нов специфичен лабораториски пакет на анализи за проценка на ризик за настанување на кардиоваскуларни заболувања                                                               

Нова анализа! НЕ-4 + СА-125 (ROMA INDEX)

За дијагноза, мониторинг и процена на ризик на оваријален малигнитет

 

 

НОВО! Тест за авидитет за Toxoplasma IgG

НОВО! Генетски тест за интолеранција на лактоза

HPV - Human Papillomavirus

Најчесто поставувани прашања

MKC EN ISO 15189:2013

Редовен годишен стручен надзор за одржување акредитација

Сè почесто се открива интолеранција на храна

PNEUMOSLIDE

Тест за истовремено откривање на 9 видови респираторни бактерии и вируси

Авицена Лабораторија (Видео)

Ново во Авицена Лабораторија

Нов хематолошки анализатор од најнова генерација за 5-диференцијална крвна слика

СОВРШЕНСТВОТО НИ Е ВО КРВТА

Преземање на резултати за пациенти

најава за доктори

Анализи (Ценовник)

Погледнете ја комплетната листа на анализи со соодветните цени

Повеќе

Локации и контакти

ЛОКАЦИЈА 1
Нас. Тафталиџе, Комплекс Македонија Повеќе
ЛОКАЦИЈА 2
Нас. Аеродром, Три Бисери Повеќе
ЛОКАЦИЈА 3
Тетово Повеќе

Како да се подготвите?

Прочитајте подетални информации како да се подготвите пред изработка на одредени лабораториски анализи.

Домашна посета

Нашите мобилни екипи се подготвени да дојдат во Вашиот дом, ординација или болница, со цел да земат материјал за анализа. Ве молиме доколку имате потреба од ваков тип услуга, направете го тоа со најава еден ден однапред, на нашите телeфони 02/3179-001 или 075/211-406.

Акредитации и сертификации

Авицена Лабораторија e една од првите лаборатории на нашите простори која се здоби со Сертификат за акредитација за квалитет и компетентност на медицински лаборатории согласно стандардот MKC EN ISO 15189:2013.

ФАКТИ ЗА АВИЦЕНА

  • вработени
  • задоволни пациенти
  • години искуство
  • лаборатории

НОВОСТИ И НАСТАНИ